Princ v papírové Loďce

Princ v papírové Loďce

Anotace: Takové chvilkové rozněžnění

Jen tak nás přelomily v půli
a nechali nás ležet na zápraží.
Řekli, že připluje na papírové loďce
však ke schodům se neodváží.

Hrdina, co proplul šedou louží.
Princ, co má ruce od sněhu.
Ten, co si pravdu nezaslouží,
a prožil spousty příběhů.

Když připluješ v té papírové loďce
a zachráníš mě před nicotou.
Naliji sto let staré víno.
Které jsem bohům přislíbila.

Když jsem se před sto lety
za tvoje oči pomodlila
Autor Evellin, 04.01.2009
Přečteno 339x
Tipy 7
Poslední tipující: prync, La Suneteto, Petbab, enigman
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

ty schody by nebyly problém...ALE nemám lod´ku...ony jsou i jiné prostředky...

10.01.2009 15:33:00 | prync

Jsem rád, že zase píšeš :-)!!

07.01.2009 08:19:00 | La Suneteto

úžas

04.01.2009 22:07:00 | Petbab

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí