Nový rok s múzou

Nový rok s múzou

Anotace: ...

*

Nový rok dávno už vešel k nám,
neklopýtl ani se nezeptal,
tisíce jiskřiček vystřihlo svatozář
těm, kdo nabídli mu svoji tvář...

Skleničky cinkly a zvlhlé rty
zpečetily svá novoroční přání,
múza prolétla na koni s křídly,
snad nestačila mávnout ani

a vznesla se k nebesům do daleka;
vrátí se znovu, s láskou a pokorou
a rozezvoní zvony harmonie
tomu, kdo v tichu na ni čeká.

*

*
Autor Jaromila, 04.01.2009
Přečteno 458x
Tipy 20
Poslední tipující: jita.1965, jedam, Veselý Drak, Holis, Květka Š., labuť, okapovaroura, enigman, Psavec, Bíša, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

S Múzou skvěle naladěnou, skvělým talentem = ST!

05.01.2009 18:29:00 | Veselý Drak

Hezký počinek v novém roce.

04.01.2009 23:01:00 | Psavec

Jen má Músa spí stále netečně, v rohu pokoje...

04.01.2009 23:00:00 | Bíša

S krásnou básenkou jsi sem v Novém roce vkročila. Přímo mi na obrazovce zatančila. ST!!!

04.01.2009 22:16:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí