Čo na tom už záleží? ved je posledná..

Čo na tom už záleží? ved je posledná..

Anotace: POSLEDNÁ

Čo na to už záleží?

Že posledná hviezda dnešnej noci nad nebom mi žiari..
Že posledné líste zo stromov padá mi do tvári..
Že posledné kvapky mojích slz stekaju mi po tváti..
Že posledná nádej utápa sa v poháry-slz.

Čo na tom už záleží?

Že posledné zbohom nádej vo mne zmarí,
Že poslednu sviečku z lásky ti zapálim,
Že posledný krát škrtnutím zápalky ti skusim srdce ešte Rozpálit,
Že posledný tien dnešného dna láskou ta oddialil..

Čo na tom už záleží?

A čo na tom už záleží?
Snívat o tom čo nikdy nepríde?
O láske ktorá nikdy nám dvom nevíjde?

Čo na tom už záleží!?

Posud sám..
Viem že to čítaš.
Viem že niesi len klam..
Autor bejbyyyy, 05.01.2009
Přečteno 291x
Tipy 8
Poslední tipující: labutí.holka, Holis, Bíša, Lissa
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Určite čítal ale je mi to prd platné hi hi =o)

06.01.2009 18:08:00 | bejbyyyy

Naděje umírá poslední, snad to četl pozorně:)))

06.01.2009 17:02:00 | Holis

Vtáhla mě do sebe... Silná básnička..

05.01.2009 09:50:00 | Lissa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí