Nosím tažký kríž..

Nosím tažký kríž..

Anotace: nepriznaná..

Každu noc zdobým hviezdy slzami,
Každu noc obímam fotku dlanami,
Ktorými som kedysi obímala tvoje telo.

Zdá sa mi,že láska sa šípom striela,
Že láska vzdialená neprináša vela,
Len láme srdcia a človek sklamaný,
Díva sa na svet smutným výrazom..

Po nás dvoch neostalo takmer nič,
Len izba studená,
Ak aj teba to trápi tak to vykrič,
Ako bolí láska zmarená..

Viem,v sebe mám tarchu a nosím tažký kríž,
Štastie-podoba zrnku hrachu,
Si v mojom srdci,si tam a sladko spíš.

Vieš,teba som hladala,
Stále si ta želala,
Do snov sa ti vkrádala,
Aby som vedela či som to ja,
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
o kom práve sníš.
Autor bejbyyyy, 05.01.2009
Přečteno 278x
Tipy 14
Poslední tipující: Holis, Juan, Memento, Bíša, Lissa, Ctěný pán, Kubino 2, Agniezka, Květka Š., sondulacek, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ten konec je vela krásný

05.01.2009 13:15:00 | Agniezka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí