Na sklonku rána

Na sklonku rána

Anotace: Tlapičková....nedotčené je někdy víc

Sbírka: Zokadooka

Heboučké tlapičky
ťapkají po úsměvu
Skrývají
zastřené myšlenky
nedopité..

Matné obrysy
slov bez významu
Pevniny zůstanou
sladce nedobyté...

Rozechvělost
nová odrůda vinné révy
Kvalitní
ale nedozrálé ještě
Hlas rána
Orosené krůpěje stříbrné...

Tma zbaběle se plížíce
svou partii zas prohrála
se světlem o vyhřátý břeh
Modrý jako skalice..

V uších šumění
mořské filharmonie
Obklíčena bezpečím ulity
...usínám...
mezi Tvými rty...
Autor zvířenka, 05.01.2009
Přečteno 347x
Tipy 8
Poslední tipující: shakespeares, BARBYE, kouzelníček, blue, Kapka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

no...ST...

28.06.2009 09:37:00 | shakespeares

usínám do slova a do písmene ale byl jsem okouzlen
krásná :)

08.01.2009 02:39:00 | blue

Krásné...

05.01.2009 21:49:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí