Schizofrenik

Schizofrenik

Anotace: Niekedy je v každom z nás!

Súmrak padá vůkol mňa
Do srdca sa vkráda strach
Posledný som zostal sám
Posledný a ešte vrah.
Počujem tu niekde kroky
To je on už pre mňa ide.
Páchne potom, krvou smrťou
Vykupiteľ, posol bohov.
Šepkajú mu hrozným hlasom
Tam sa skrýva za rohom.
To je koniec, niet už nádej
Odsúdený teda som.
Nakoniec ma predsa našiel
Posledného z posledných
V tomto svete plnom klamu
Strašných hlasov diabolských.
Porazený vlastnou pýchou
Slepou láskou končím sám.
V rukách zviera pevne nôž
Prikladá ho k môjmu bruchu
Jemne vsunie, to je rozkoš
Vrah i obeť umiera!
Autor Dannalis, 05.01.2009
Přečteno 215x
Tipy 1
Poslední tipující: Eliška Kutnohorská
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí