Meziprostorová

Meziprostorová

Anotace: ...

...řadu hodin
sčítá čas
narodil se
velký třesk
z čí vůle
rozpíná se svět?
až zestárne Bůh
vesmír bude lehčí
než-li duše svaté
co elektron
to milion
světelných let
prostoru
a zbylé všude mezi vším
pohltí vzpomínky...
Autor Taog, 06.01.2009
Přečteno 316x
Tipy 17
Poslední tipující: kavec, Triffid Kolbe, Holis, maena, Pokusný králík s melounovou náplní, jita.1965, Bíša, Jana M., labuť, Dota Slunská, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí