Osud

Osud

Anotace: .....a možná, že na něm závisí opravdu vše...

Vysměj...
- se mi do očí.
Nechej...
- ať mi zaskočí.
Dopusť...
- ať zle usínám.
Odpusť...
- že tě proklínám.
Hraj si...
- se mnou na honěnou.
Chraň mě...
- když on není se mnou.
Pošli...
- něco na znamení.
Spěchej...
- když jsem v ohrožení.
Zmírni...
- rány mojí duše.
Sešli...
- osudného muže.
Dej mi...
- sílu k odpuštění.
Ukaž...
- všechna vysvětlení.
Čaruj...
- úsměv mojí tváře.
Dovol...
- ať vždy poznám lháře.
Chápej...
- moje slova marná.
Vyslyš...
- všechna přání tajná.
Mírni...
- všechny moje strasti.
Pomož...
- když jsem nad propastí.
Promiň...
- mi mé hloupé činy.
Hlídej...
- ať se doznám viny.
Pochop...
- když jsem amatérem.
Veď mě...
- vždy tím správným směrem.
Přitiskni...
- mě do náruče.
Chraň...
- mé srdce, ať dál tluče.

Bez tebe nic nebude
náš všemocný osude!
Autor Flamy, 06.01.2009
Přečteno 318x
Tipy 12
Poslední tipující: J.U. Ray, carodejka, Němý_Vypravěč, NikitaNikaT., Jana M., Mannon, Mbonita
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezky jsi vse napsal, myslim ze osudu neuteceme ale jsme schopni ho ovlivnit a nebo zmirnit, bojuj proti nemu a nedej se.

10.01.2009 00:59:00 | carodejka

Osud asik neobelstíme, ale jsme strůjci svého štěstí... života. První věta, která mne napadla.

06.01.2009 13:25:00 | NikitaNikaT.

Pěkně napsáno.

06.01.2009 12:39:00 | Jana M.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí