Anotace: ...


Až rozzáří se sluncem ranním
Tvá postel utkaná s přání
pak poklidem zvedneš něžnou hlavu
dáš smíchem lidem tajnou lávu

lávu plnou citů,hříchů.lásky
neopouštěj smutné z nás
napln touhu a Tvé nářky
alespon na chvilku spal

rozdej vše co můžeš dát
at to dobré má každý z nás
pak ulehni zas tiše
a postel se promění v říše
???
naděje...
Autor Quigleika, 06.01.2009
Přečteno 254x
Tipy 15
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Holis, LucQa, Bíša, toužím.jít.dál, labuť, just me, NikitaNikaT., Agniezka, Mbonita, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Takové pohlazení naděje ...

06.01.2009 14:01:00 | toužím.jít.dál

...děkuji Vám...

06.01.2009 10:12:00 | Quigleika

Pocitová a lehoučká báseň, dobře se mi četla. Líbí se mi obsah.

06.01.2009 09:59:00 | NikitaNikaT.

krásné, vážně...

06.01.2009 09:57:00 | Agniezka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí