Stanica menom láska..

Stanica menom láska..

Anotace: počkaj na mna..

Prosím Vás,
Kde nájdem stanicu menom láska?
Ako sa k nej dostat mám?
Rozniesla sa svetom hláška,
Nech príde ten,kto nechce byt sám.

Ktorým vlakom ja mám zviest sa?
Ako sa tam dostat mám?
Snád na krídlach ja mám vziest sa?
Ved ja trate nepoznám.

Tak ja idem,svetom kráčam,
Snád tam prídem,nádej nestrácam,
Snád ma láska počká tam,
Snád ta láska tam rozpoznám.
Autor bejbyyyy, 06.01.2009
Přečteno 274x
Tipy 11
Poslední tipující: Holis, fab four, Memento, Bíša, Lissa, enigman, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

kdo vie..nejak mi stále uteká.. hi hi :)

06.01.2009 23:21:00 | bejbyyyy

Určitě počká:)))

06.01.2009 22:36:00 | Holis

Pěkná báseň, je hodně pocitová a myšlenková. Líbí se mi obsah. Dobrá myšlenka.

06.01.2009 13:34:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí