Maličký poutníku...

Maličký poutníku...

Anotace: vize krize....... stíhá mne..

maličký poutníku
z fotografie,
zapálils mé vlnky
na přebalu od žvýkačky

/budiž světlo
řekla Tma
a zhasla se/

zapálils, teď hoří
snad cloumá,
němě hladí..

...nemyslíš,
poutníčku..?

...nemyslíš na maminku?

..
.

-ha...

..jsem ti macechou
a má stěna
útrpným světem k putování...
Autor fialová, 06.01.2009
Přečteno 308x
Tipy 11
Poslední tipující: kikis, Vlk v rouše, NikitaNikaT., sondulacek, Cassandra, enigman, Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Trochu mne zamrazilo slovo Macechou.... JE to pěkně napsané, myšlenkové.

07.01.2009 09:20:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí