Všechno je pryč

Všechno je pryč

Najednou je všechno pryč
Lidi,
tváře,
osudy,
co se ti ztrácí z dohledu
a jen násobí cizotu
zavřených dveří.

Najednou je všechno pryč.
Obličej tvé mámy,
co šedne čím dál víc,
i smích táty.
Mrzutý dny
odchází bez pozdravu,
bez rozloučení
stejně jako přátelé
A ty?
Ani nevíš jestli to vadí.
Všechno je pryč
a nejvíc ty sám.

***
Dívám se do zrcadla
- jen povědomá tvář,
co odněkud znám
Přečteno 268x
Tipy 16
Poslední tipující: Angee, strašidýlko-střapatý, lucajda89, Psavec, Lorraine, Jana M., Tygropes, Mbonita, Bíša, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

do zrcadla se nedívej
radši do lidských očí
tam pravdu najdeš
spíš
vím to já
a ty to taky
víš..

06.01.2009 20:46:00 | Mbonita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí