Óda na krásno

Óda na krásno

Anotace: Když je mi mizerně, tak si ji přečtu a hnedka je mi líp :)

Duše plesá, srdce jásá,
nyní všechno krásné jest.
Komu čest, tak tomu čest,
zrodila se lidská spása.

Velebme to krásno,
vždyť tak krásné je.
Radost, tu zlo nesmeje,
i kdyby se snažilo.

Po dešti zas vyjde slunce,
láska na cestu se dá.
Kde se touláš, lásko má?
Bez tebe se mi jít nechce.

Takže nemrač čelo, neklop zrak,
když se něco nezdaří.
Nenadávej Vladaři,
zase bude líp, a to je fakt.
Autor Yves, 26.09.2005
Přečteno 280x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí