KUFR NA TÁBOR

KUFR NA TÁBOR

Anotace: Na nic nezapomeňte

KUFR NA TÁBOR
Milé maminky a tatínci.
Na letní tábor odjedou Vám andílci.
Zasíláme Vám seznam věcí do kufru,
balte raděj v poklidu, lepší nežli ve fofru.
Proto prosím přípravě věnujte pozornost,
přibalíte o věc více, tak neuděláte hloupost.
Na každý den kalhotky a kluci trenky,
dívkám dvě tři podprsenky.
Do deště holinky a pláštěnku,
záchodní papír a svítící baterku.
Fixou na rub napsat jméno,
všechno pěkně podepsat,
šampón, žínku jedno mejdlo,
i na kartáček značku dát.
Dvoje tepláky, dvě mikiny,
slušný kalhoty, můžou bejt džíny.
Tři ramínka a čepici s kšiltem,
svetr, punčochy i košile s tílkem.
Teplou bundu a jednu slabší,
tři trička, ponožky raději tmavší.
Tenisky sandále a polobotky,
pyžamo a jedny zimní spodky.
Plavky, kruh a nebo rukávky,
knížku na čtení , dobré jsou pohádky.
Karty, šachy nebo jinou hru co bystří mysli
a hlavně ať jsou všechny věci čistý.
Kdo zaspí, tak tomu ujedem.
Autor BArBArKO, 07.01.2009
Přečteno 1168x
Tipy 8
Poslední tipující: lucajda89, hezule, Kubino 2, Mbonita
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...no je to život sám,
jak jsem kdysi jezdil vzpomínám...

07.01.2009 15:41:00 | rybí prdy

vtipné:-)

07.01.2009 13:59:00 | Kubino 2

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí