ČAU FRANTO

ČAU FRANTO

Anotace: Ty můj zlatej

ČAU FRANTO
Čau, Franto, jak se ti vede.
Ani se neptej, už mě to sere.
Ještě pět let do důchodu,
dřív snad pudu šplouchat vodu.
Tak se na to vyser a už se nedři,
makal si dost, víc než negři.
Běž jako já do předčasnýho,
místo práce jdeš na pívo.
Ty kurvo, ty ses uměl narodit.
No nebul tady a běž přece marodit.
Tak čau, Franto, ty můj zlatej,
na důchodce pěkně makej.
Autor BArBArKO, 07.01.2009
Přečteno 652x
Tipy 4
Poslední tipující: lucajda89, Lissa
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

trošku ostřejší pravda,ale taky pobavilo, je to fajn :o)

07.01.2009 15:50:00 | Lissa

Mně nevadí, že je to syrové, jadrné, většinou se zasměji...

07.01.2009 15:19:00 | rybí prdy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí