Setkání

Setkání

Anotace: ....

Už je to dávno, to v jednom obchodu
Jsem se zalíbila kmánu jednomu.

Prohlížel si mě tak krásnou, mladou
Snad trochu drahou, však s nádhernou barvou.

Dalo to úsilí, aby na mě se podíval.
Natož pak, aby se mnou každý den kávu si zalíval.

Nakonec, ale mému kouzlu podlehl.
Do svého domu s parádou mě uvedl.

Když ale zevšedněl mu se mnou svět
Tak si domu Alenku přivedl.- Alenku svou novou milenku

Na truc z vody ve mně stával se led
A vodní kamínek mi na topném želízku kvet.

Jeho rozhodnutí bylo konečné a kruté:
„Půjde z domu a do recyklačního dvoru poté.“

Nedá se nic dělat v příštím životě
budu třeba auta zpravovat, však
když pomyslím jakou budu špinavou
tak chci být zase krásnou, mladou konvicí rychlovarnou.
Autor Holmy, 07.01.2009
Přečteno 318x
Tipy 8
Poslední tipující: DNA, Churry, Daisy.., Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jjo, nápady máš vynikající, čas ti pomůže s formou. Bezva "o)

31.01.2009 10:49:00 | Churry

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí