Jen dál vejdi

Jen dál vejdi

Anotace: návštěva odnikud...

Jen dál vejdi

Pojď dál k nám
Zouvat nemusíš se!
Jen oklep hnůj…
Co venku práší…

Kávu dáš si…?
Jistě ,jsi celý urousaný
Přejdi práh můj ..
Svět je fádní…

Pověz co nového
Brzy bude jaro!
Není uklizeno…
Já vím…

Přestaň naříkat si
Zákusek vem si!
Co doma manželka…?
Vášní…

Zůstaň ještě chvíli
Svět už bude jiný
Pozor neuklouzni!
Táhni…!!
Autor v.hercik, 07.01.2009
Přečteno 296x
Tipy 10
Poslední tipující: PIPSQUEAK, boruvka175, Bíša, okapovaroura, Alasea
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí