Mrzne

Mrzne

Anotace: .......

Mrzne
tvoří se sté vrstvičky ledu
na klikách jejich krustičky
pomilována mrazem uvnitř hořím

Mrzne
ani malíčkem pohnout nedovedu
do závěje zapadly hodinové ručičky
jak smyslů zbavená do sněhu se nořím

Mrzne
a na tu krásu jazyk vyplazuju
jako sněholapka chytám zmrzlé kytičky
jednu vedle druhé si je spořím

Mrzne
zamrzla slza v kousek ledu
a já se před ní kořím

jinak to říct nedovedu
Autor Lodě, 07.01.2009
Přečteno 361x
Tipy 1
Poslední tipující: poetická ilona
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děvče zlaté,nezmrzni mi.Ilona :-)

01.10.2009 03:37:00 | poetická ilona

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí