Štěstí pro všechny ...

Štěstí pro všechny ...

Anotace: *- ...

.

Úporně, tvrdošíjně a neústupně trváme na ceně
duchovních kultovních pokrmů … lásek, … a hliněných bůžků

Úporně, tvrdošíjně a neústupně trváme
na svých modlitbách

Úporně, tvrdošíjně a neústupně trváme
na naší jediné pravdě

… i když nikdy pravdou nebyla

*- … ale jen toužebným přáním ....

*

*
-----------------------------------

Comment pro Baronku z Písmáku ...
Autor HarryHH, 07.01.2009
Přečteno 292x
Tipy 17
Poslední tipující: Holis, Marfuša, cevert, 6thSun, okapovaroura, Psavec, Aťan, Mbonita, NikitaNikaT., vapiti, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tvoje komentáře k dílům ostatních autorů mají svou hodnotu samy o sobě .

08.01.2009 17:16:00 | Marfuša

Já už ztratil svou cenu, tož je mi fajn, protože už na ni netrvám. 1***

08.01.2009 16:12:00 | cevert

Opět jedno moudro... nuž, něco na tem bude... přinde na to.

07.01.2009 20:49:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí