Sevřené srdce v davu

Sevřené srdce v davu

Anotace: ... jdu životem, někdy jak v davu....

Courám se davem.

Zmateně!

S prázdnou sklenicí a dýmkou míru,
s uzlíčkem buchet pro zatoulanou vílu,
na cestě do nikam!
A v žádné dálce neviděti Boha!

V objetí paniky, v uřvaném tichu,
s kyblíkem touhy a rozmaru,
stýskám si po daru!
A v budoucnu neslyšeti Boha!

S vyrvaným srdcem na dlani,
pro těch pár zbytečných nocí,
s kapičkou tebe v sobě,
JÁ hříšník prosím!

O spásu a košík jahod,
snad víru v tebe, v obyčejnou lásku,
se svojí duší na provázku
courám se davem, zulíbat Boha!
Autor Kačís, 07.01.2009
Přečteno 333x
Tipy 1
Poslední tipující: frangir
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

....jééé.....a na závěr?jééé...

09.01.2009 16:03:00 | prync

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí