Tak tak, tak...

Tak tak, tak...

Anotace: no nevím... co...

tak tak, tak...
kouzlo lednové písně
mě přimrazilo
k polární záři za zenitem...

sním o dálkách
v pokorném čekání jara
/-a nejvíc miluju podzimy.../

rok co rok
chtěla bych s vlaštovkami
za moře...
tam,
kde bílá místa map
možná ještě
pokorně čekají
na minulé jaro
/-tys mé podzimy
vždycky nenáviděl.../

tak proplétám se
chvěním letních nocí
k nestálosti ranní rosy...
..víš,
vlaštovky mne
volají
skrz clonu slaného deště...

...já viděla příliš mnoho zim
tonout na pobřeží...
-tak tak...
kouzlo
lednové písně
s citem únor smáčí
v majákovém usínání...
Autor fialová, 07.01.2009
Přečteno 243x
Tipy 11
Poslední tipující: Těšínský, Holis, Franti, Mbonita, WhiteSkull, okapovaroura, enigman
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

skvělá.

08.01.2009 18:25:00 | Franti

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí