Podpejsková

Podpejsková

Anotace: (lze použít jako účinné antiskeptikum:-)

Sbírka: Zokadooka

Dnes mám náladu
pod úplně malýho pejska
Chci se zavřít do hradu
litovat se a mučit se
A na celej svět si stejskat…..

A potom
celá ROZBOLESTÍNKOVANÁ
Se zabalím do deky
A usnu spravedlivým spánkem
Navěky…
Nebo aspoň do rána
co je modřejší než noc....

….Bylo toho i na jednoho pejska víc než moc…
Autor zvířenka, 07.01.2009
Přečteno 283x
Tipy 8
Poslední tipující: kouzelníček, Holis, Kapika, labuť, Šantir, Nola77
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je tak rotomile milý =)

08.01.2009 18:52:00 | Kapika

Tip. Ne za to jak je to napsané, ale za to co jsi tím chtěla říct slečno...

07.01.2009 23:38:00 | Nola77

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí