Babka a dědek

Babka a dědek

Anotace: to mne tak napadlo

snežííí snežííí babička
po navsi bežíííí
má tašku nákupu
spadla a dala si na ...
dědek za ní pospícha,
že ji ten nakup posbírá ..
ovšem led je zradný ..
oba naraženou kostrč budou lečit dva dny
a tak se dedek s babkou seznamili
když se oba na náledí rozložili ..
ted si zadky mažou krémem ...
a popíjejí čajik s medem
hrdla si čajem zvlažují
na sušenky si zuby pučují
Autor pes.hasky, 08.01.2009
Přečteno 301x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí