Asparágus

Asparágus

Anotace: srpen 2008

Smíš nebýt tím
Kým ses mi chtěl zdát
Můžeš i lhát
Já vím

Smíš chtít vše co se žádá
Přej si vystoupat výš
Přej si poškrábat záda
Jednou

Vrať nám čas co se ztrácí
Dám ti volnost i mříž
Zpátky jak tažní ptáci
K nám se navrátíš

Znám to ze snů svých
Neuvěřím
Víra není hřích

Vím už jak je den krátký
Vím i jak chutná sůl
Když se zadními vrátky
Ztrácí srdce půl

Zbyl mi otisk tvé tváře
Dluh co nezaplatíš
Jméno do kalendáře
Jednou

Pár očí tvých
A v nich vše co máš rád
Plakat i smát
Se smím

Smíš nebýt tím
Kým ses mi chtěl zdát
Můžeš i lhát
Já vím

Smíš být jak tažní ptáci
Smíš chtít volnost i mříž
Ten čas co se nám ztrácí
Nezaplatíš
Autor Petrik78, 08.01.2009
Přečteno 364x
Tipy 9
Poslední tipující: beforetherain, kikis, Egretta
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To jsme sedeli s Honzou - autorem hudby den pred koncertem a vymysleli nazev... Nic logickeho nas nenapadlo... :-)

04.05.2009 23:02:00 | Petrik78

hele....proč asparágus?

04.05.2009 12:42:00 | hasim

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí