Chtěla bych mít

Chtěla bych mít

Anotace: strážného anděla...

Chtěla bych mít strážného anděla,
který by hlídal všechny moje kroky,
který by zabránil tomu co bych nechtěla,
který by dokázal čas vrátit zpátky.

Chtěla bych mít strážného anděla,
abych nebyla sama se svýma vzpomínkama,
chtěla bych mít strážného anděla,
on mi ale uletěl za jinýma andělama...
Autor Nekonečnost, 26.09.2005
Přečteno 246x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hodilo by se spíš "chtěla jsem" vůči tomu poslednímu verši,ale jinak se mi to líbí.opravdu;-)

26.09.2005 20:46:00 | kulishak

Krásné...Andělé nejsou jako lidé, ti nepřelétavají...

26.09.2005 20:18:00 | Manik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí