Simply Death

Simply Death

Anotace: pocit uvnitř příběhu ,zkouším po dvou letech zas neco přispět :) tak nnerušený ččtenní pšeji.

Třicet tři očí na tebe hledí,
skrz tebe vidí a včechno vědí.
Šestnáct rukou ukazuje ti,
cestu životem po smrti.

Vydal ses na cestu, trasy neznaje,
s úsměvem na tričku do kroku houpavě.
Barvy pak blednou, stíny mizí,
smrtka na poli kukuřici sklízí.

Na kopci lavička pod jabloní,
obsazená, já sedám až po ní.
Černovlasá blondýnka, moje nakrátko ostříhaná milenka,
mnou opatrovaná, křehká a nezbedná dívenka.

Tak citlivá a přesto kývnutím ruky.
Lidé a zvěř přestávají vydávat zvuky.
Umíraj rukou její ve smrtelném tichu,
zaplatí, že dopustily se hříchu.
Zaplatí krví svou a svých dětí,
mou lásku zatím naplňuje štěstí.
Zaplatí za nás, za tebe i cizí,
smrtka v koupelně duši sklízí.

Tvoje bolesti a strasti,
odplouvají odtokem do propasti.
Až vyplynou všechny
Budeš dcera smrti, matka vlasti.
Jestli se ještě pořežeš, tak zdechni.
Autor LaBiL, 08.01.2009
Přečteno 351x
Tipy 3
Poslední tipující: Grungerr, Mademoiselle Drea
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné...Velmi pěkné...

23.02.2009 13:19:00 | bettuš

Moc se mi líbí černovlasá blondýnka :)

09.01.2009 10:37:00 | Mademoiselle Drea

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí