mat

mat

Anotace: ..........

když hvězdy poztrácely své cípy
na večírcích opilých dam,
jiskra v oku zakřesla jen ticho
a mocné silové pole
mezi lidmi
neznamenalo víc než jen básnické přirovnání.

potiché polykání urážek.
nesmyslné závislosti, na kterých ulpíváte
PRÁVEM

nicota bytí
zamlklé děti s vystrašenýma očima
ruka držící vidličku
(nůž zabodnu do sebe)
černobílé obrazy křičící
postelové příběhy
pohledy do cizích světů
skrz klíčovou dirku

království neznámé

opar vanilkové vůně
směšná gesta klaunů
někdo pláče
výstřižky novin v šachové mřížce

věci se mění
co se děje s vírou?

- ŠACH

pár drobných na cigára
nevlídná rána bez slunce a pohlazení
pohledy v kalužích
fialová je prý barva schizofreniků

MAT
Autor mattoni.uz.neni, 08.01.2009
Přečteno 321x
Tipy 16
Poslední tipující: Pokusný králík s melounovou náplní, labuť, 6thSun, Psavec, okapovaroura, Mbonita, WAYWARD, enigman, voedor
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak jo, definitivně padej do mojich oblíbených :D

07.02.2009 14:37:00 | Pokusný králík s melounovou náplní

...pará da ST a obdiv

08.01.2009 20:46:00 | WAYWARD

Tohle křičí...
Není to prvoplánové, moc se mi líbí slova zakřesnout a potiché...
ST

08.01.2009 20:37:00 | voedor

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí