Vítám Tě zpět

Vítám Tě zpět

Anotace: ...Anděli...

Anděl probouzí se
V bílém rouše
Do očí vypaluje se
Znamení
Mizí z nich výraz
Co tam dříve byl
A vrací se jejich původní
Pronikavý svit

Výčitky křičí
V jeho hlavě
A on nevolá
O pomoc
Protože ví
Že chyba se stala
A je to minulost

Znovuzrození
Probrání Světla
Na prahu Smrti
Na počátku Života

Koruna z květů
Křídla z mořských vln
Šat z vláken Slunce

Chyby musí být zapomenuty
Nový úkol čeká
Láska k Zemi
Láska k Vodě
Povede andělské kroky

Vítám Tě zpět
Anděli
Autor Denael, 08.01.2009
Přečteno 327x
Tipy 8
Poslední tipující: jedam, Lilly Lightová, fuu, Filková, Mbonita, enigman
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

milosrdná nádherná jako pohlazení anděla

08.01.2009 22:42:00 | Filková

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí