Svobodný

Svobodný

Anotace: Sebervažda jako vysvobození.

Klíček od pout darem daný.
Co osvobodit tě má dnes.
Přišel k nám host dávno zvaný.
Žena s kosou a černý pes.
Malá kulka jako klíč.
Svoboda tě pohlcuje.
Už abys byl odtud pryč.
V duchu každý poděkuje.
Za šanci, žes mohl žít.
Avšak smrt je lákavější.
Na světě si mohl být.
Záhrobí tě ukonejší.

Konec stresů a všeho zlého.
Konec lásek pokažených.
Konec toho pekla tvého.
Konec činů unáhlených.

Přichází už jenom klid.
A kulka v hlavě nebolí.
Zbyl po tobě prázdný byt.
Však jednou zámek povolí.
Vzpomínek se někdo ujme.
Ale nic jsi nezanechal.
Málokoho smrt tvá dojme.
Moc jsi za svým světlem spěchal.

Tvůj přítel jenom kulka malá.
A kapky krve zvolna kapou.
Svobodu ti navždy dala.
Tu tvou krásnou, milou, zlatou.
Autor Daymare, 08.01.2009
Přečteno 283x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Se sebevraždou jako takovou moc nesouhlasím, to víš, ale tahle básnička má něco do sebe. Trochu mě děsí, nicméně se "hezky" čte.

Tu tvou krásnou, milou, zlatou...

25.01.2009 17:19:00 | L.A.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí