O hlídačích vesmírných bran

O hlídačích vesmírných bran

Anotace: žádost o vstup do vesmírných bran

Utrhnout si tak kousek nebe,
vydláždit srdce dutinu,
paprskem slunce vstoupit v sebe
a rozzářit tu pustinu.

Urvaným křídlům zčechrat peří,
zkropit spáleniště pocitů,
zas vidět, jak se dílo daří,
s radostí stoupat do světů,
co tajuplně spoza Slunce,
zjevují pravdy ztracené
a rozprostřít se nebem tence,
bez tíhy smutku břemene.

Hlídači všech vesmírných bran,
smím zotvírat vás a smím zrát?
Smím zůstat žáčkem a jsem zvána,
mohou být zákoutí vám prozkoumána?
Autor anerinov, 08.01.2009
Přečteno 357x
Tipy 2
Poslední tipující: kikis, enigman
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí