Seznamka

Seznamka

Anotace: seznámení....

Chtěl bych Tě potkat v lukách,
počasí se však hodně mění.
Čekat v těchto místech,
dávno pro moje klouby není.

Inzeráty raději pročítám,
internet si občas pustím.
Jak která vypadá se podívám,
informace do sebe hustím.

Blondýny,zrzavé i plavé,
hlava se mi dokola točí.
Jedno mají ale společné,
samota je všechny mučí.

Tlustá, štíhlá, malá i velká,
kterou kočku si sakra nechat mám.
Mirka, Kačka, Hanka nebo Lenka
doufám že velkou chybu nedělám.

Myslel jsem, že je snadné,
vybrat z takového přehledu.
Děvče hezké, mladé, vnadné,
tu pravou najít snad dovedu.

Rady všech znalců nevnímám,
oslovím teď jednu z nich.
Nechci až do smrti žít,
osamocen jako mnich...

,,Jestli zvolil jsem vílu?"
Na otázku až příště odpovím.
Musím prostě nějaký čas počkat,
jinak se to přece nedozvím.
Autor Modrý Adept, 13.10.2004
Přečteno 468x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí