Jsi a buď!

Jsi a buď!

Anotace: ...

Milenec bigótní panny
Ateistický Bůh
Animální zosobnění lidství
Metafora extremního realismu
Secesní antická současnost
Obsedantně přesná malba chaosu
Systém šachové partie
katalekticky ozvučněná skladba
Elegantní agresivita
Perfekcionalistická revoluce
Surrealistický řád
Produkt humání přírodní selekce
Kniha psaná od středu k pevnému cíli
... to vše jsi!
Jsi dobro, které se snažím najít ve tvém chorobopisu
Jsi nemoc
Jsem nakažena
(S)Tebou!
Autor F50.8, 09.01.2009
Přečteno 363x
Tipy 12
Poslední tipující: Vlk v rouše, 6thSun, Noc17, enigman, WAYWARD, NikitaNikaT., Mbonita, Lucie Teru
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...dnes přidám kom...Perfektní věcička,však pro mnohé cizokrajná básnička k nepochopení.Katalektická hračička
a krásná slovíčka :-)

22.01.2009 23:19:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí