Tam

Tam

Anotace: ...

Co? že jsem tělo bez duše?
to jsi řekl i když tiše
i přes to mne to bolí
zapoměls že chvíli stojím?

stojím pevně na zemi
že bolavé střepy
jsem odhodila před chvílí
tak počkej se svým slovem

na mě raději koukej
jak oči začínají jiskru mít
a to špatné se snažím odhodit
už vidím bílou záři
sílí a jsem náhle tam

kde je mír a souznění
ale ještě nechci zde být
na zemi kde jsem jen bolest měla
tam bych se na čas vrátit chtěla

a vychutnat si krásné dění
třeba v trávě jen tak ležet
a vnímat motýli,slunce a nebe
bez bolesti a s láskou k životu
hledět do nebe a najít to
tajemné,tolik chtěné a pak
mohu odejít
až pak...
Autor Quigleika, 09.01.2009
Přečteno 267x
Tipy 16
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Caracol, Holis, okapovaroura, LucQa, Mario de Janiero, Bíša, enigman, toužím.jít.dál, Aka Kiss, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

u poslední sloky jsem se uplne zasnila...

12.01.2009 16:12:00 | Caracol

...děkuji a mějte krásný den...

09.01.2009 11:21:00 | Quigleika

Velmi zajímavě podaná básnička a smuténková, proto Ti přeji, ať brzy nahradí smutek radost.

09.01.2009 11:12:00 | toužím.jít.dál

Básenka je pro mne smutná a bolavá... aj já mám bolesti, ale ani né tak citové... chjo.

09.01.2009 09:57:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí