Střípky

Střípky

Anotace: ...

Sbírka: Nejbližším

Rampouch skelný k zemi se plazící,
nad řekou spících rybin odpadl.
Střípky rozsetých jeho útržků;
Tak mrazící!…
V osudy lidí, stříbra sníh napadl.

Zmrzajíc bělobné přikrývky zimy,
v nich třpyt často se jevil.
I rádoby já dotyky svými,
sbíral ty ledové útržky…
Ruce své takto v černý tón já měnil.
Autor Perník, 09.01.2009
Přečteno 345x
Tipy 3
Poslední tipující: Netty de Touvenell
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí