..krídla anjelov..

..krídla anjelov..

Anotace: ..venovaná.. ..for you..you know..maybe..

Kto z vás,
Krídla anjelov na chrbte má?
Kto z vás
Pozná škriatkov z mojho sna?
A moja rozprávka v ktorej etape sa začína?
Splní sa mi alebo ma už len preklína?
Nie,osud moj,nešliapaj po mojích prianí,
Su plné nádejí,
Su plné venovaní.
A nenič krásu mojích citov,
Chcem byt v tebe,
Stále slečnou skrytou.
A omám ma jeho vonu z kabáta ktorý stále nosí..
Do teraz si tu vonu pametám..
Aj ten kabát,
Ved stále o nich prosím..
Tak je tu ten..s krídlami anjela?
Láska,si tu niekde alebo už len spmína-š?
Autor bejbyyyy, 09.01.2009
Přečteno 286x
Tipy 14
Poslední tipující: Holis, Kapka, okapovaroura, labuť, Bíša, Zasr. romantik, NikitaNikaT., toužím.jít.dál, enigman
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Opravduji: myšlenková

09.01.2009 13:37:00 | NikitaNikaT.

Báseň má moc hezký obsah. Je mišlenková, hodně pocitová,... má takový zvláštní nádech... ST! za obsah.

09.01.2009 13:12:00 | NikitaNikaT.

Určitě někde je ... třeba i velmi blízko ...

09.01.2009 13:04:00 | toužím.jít.dál

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí