Otázka

Otázka

Anotace: Chvilkové zamyšlení na životem a procvičení hlavy.

Jsem jenom stín, jen odraz skutečnosti
Pouťová atrakce s nápisem tři a půl
Za haléřů těch pár si nakup moje kosti
A katu klaunovi co směje se jak vůl
Dej ruku na ústa
A zrak svůj odvrať stranou

Jsem prostá skutečnost co stíny odrazí
Tři a půl z atrakce na pouti napsané
Za haléř, za kosti a nátěr od sazí
dám vola katovi jak klaunští pohané¨
když tělem prorůstá
smích rukou potrhanou
Autor Jacques Decoure, 09.01.2009
Přečteno 242x
Tipy 2
Poslední tipující: Ctěný pán
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

TIPuji za hezky melodickou formu.

09.01.2009 15:10:00 | Ctěný pán

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí