...ráno další poprava...

...ráno další poprava...

Anotace: sme lidé ,,publikum" nebo bestie...?

Spoutali ho a kezdi dali,
zacílili,zamířili
a kulky prudce srdce draly
Tělo hladí zem...
skrápí krvý dnešní den
Publikum se bavý,tleská,
nadšeně kopou mělká města
a žádají kata o příděl...

Postavte ho ke zdi a střelte!
Postavte ho ke zdi a život mu berte!
Popravčí četo...POZOR!ZAMÍŘIT!ZACÍLYT!A PAL!

Tedˇ už to nejde vzít spátky
kulka letí dál a vyhlíží nedozírné dálky...
když náhle stojí tělo opodál
Tělo vlečou do díry a hlýnou zacpaly mu ústa
Kněz stojí nad hrobem
a v uších mu stále hvízdá...

Dnešní den je u konce...
Publikum je nadšeno...
A ráno? DALŠÍ POPRAVA...
Autor prync, 09.01.2009
Přečteno 310x
Tipy 4
Poslední tipující: Holis, René Vulkán, bejbyyyy
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tahle se mi vcelku líbí, má to dobrou myšlenku, ale ty gramatický chyby to je hrůza... (nejen v této básni)

10.01.2009 18:05:00 | Dimi

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí