Dobrá zpráva

Dobrá zpráva

Anotace: Obraz mysli

V černé břečce tonu,
světlo mě opustilo.
Slizká chapadla mne svírají,
mé ruce, nohy...
Je to již dávno.
Sto let se ptám.
"Člověče, jsi ještě živ?"
Odpověď - bublina na černé hladině.
Přilétl havran, oznámit mi.
"Už jen pár chvil zbývá".
Říkám mu "Děkuji ti",
přijde snad úleva.
Neboť, má duše již dlouho umírá.
Autor Alisha, 09.01.2009
Přečteno 290x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí