100 let bláznovství

100 let bláznovství

Anotace: ...

Třináctá komnata otevřená,
má duše zcela odhalená,
není už místa pro tajemství,
zbývá mi jenom moje ženství.
Nacházím útěchu, kde jiní,
bojí se o sebe, ať se neušpiní.
Nesmíme nic, vše v pevném řádu,
neřeším nic a ani zradu.
Vše spláchla voda do kanálu,
zpěv svatých písní z kancionálu.
Říkáš mi vždy cizími jmény,
ruce pouty uzamčeny,
klíček ke kontaktu se světem,
špatnost, temnotu rozmetem.
Nevím, zda moje sestry vidí,
že za lásku se mnohdy stydí.
Pod tlakem sebe rostou křídla,
napij se vody z mého vřídla.
Sestřička říká na nás "tfuj!",
nejspíš si myslí, že jsme hnůj,
ale v tomhle se strašně plete,
myšlenky špatné odejděte!
Autor Inge, 09.01.2009
Přečteno 319x
Tipy 15
Poslední tipující: ReLaXáToR, Holis, Psavec, Mbonita, NikitaNikaT., jedam, Bíša, labuť, enigman, 6thSun
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pro mne studijní materiál, nevím jak to pochopili jiní.

22.01.2009 21:58:00 | ReLaXáToR

Parádní!

09.01.2009 22:21:00 | Psavec

Má to spád!!!

09.01.2009 19:33:00 | Bíša

Škoda, že jsou je ST. Máš jich ode mne stovku!

09.01.2009 19:19:00 | labuť

Strhující!

09.01.2009 18:27:00 | 6thSun

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí