Zatmění hlasu přátel

Zatmění hlasu přátel

Anotace: ...

Světlý,
zněla prosba má,
natoč,
zněla slova svá.
Zlatavý mok,
přede mnou přistál,
pýcha poznala,
co slyšela tmou,
ona na moment,
zastyděla se snad,
poplakala,
jak slyšela hlas,
hlas můj,
silně vyzývavý,
hlas můj,
co neslyší,
pevně zde stůj!

Neslyší,
znělka přátel,
co mizí ve tmě,
nerozumí,
on snad se zatměl,
v duši mi,
na moment zazněl.
Autor Gabriel17, 09.01.2009
Přečteno 328x
Tipy 1
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí