Miluji Tě

Miluji Tě

Anotace: Tohle je pro moji Verunku

Přátelé jsou od toho,
Aby ti říkali: „Jen do toho!“
Jsou ti věrně oddáni,
Jo, mají pro to velké nadání.
Řeknou Ti pravdu do očí,
Nic Ti prostě nezamlčí.
Tak to cítím i já k Tobě,
Jsme na tom stejně obě?
Prostě Tě mám nejvíc ráda,
A s tebou přežiju i tornáda.
Jsem a budu tu vždy pro Tebe,
Snesla bych ti i modré z nebe´.

Miluju Tě kotě moje
Autor borůvka_3, 09.01.2009
Přečteno 291x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí