Das Wort

Das Wort

Anotace: Das Wort (Slovo)

Sbírka: Půlnoční valčík

Ich schreibe ein Wort,
das ich nicht kenne.
Das ist kein Leben, kein Tod,
troztdem interessiert es mich sehr.

Es ist alltäglich,
wie Brot,
aber was es bedeutet, weiss ich nicht,
das wahre Wort.

Wenn ich ein grosses Geschenk bekam,
Freunde meine zu haben,
wie man das Wort nennt,
begam ich zu lernen.

Jetzt weiss ich schon,
was alle Türen öffnet,
was man im grossen Dom höre.
Das ist ein leises Danke.

(Píšu slovo,
které neznám.
Není to život, není to smrt,
přesto mě moc zajímá.

Je každodenní,
jako je chléb,
ale co znamená, nevím,
to pravdivé slovo.

Když jsem dostala ten obrovský dar,
mít přátele,
jak se to slovo nazývá
začala jsem se učit.

Teď už vím,
co všechny dveře otvírá,
co slyším v obrovském chrámu.
Je to tichounké "Děkuji".)
Autor Willou, 09.01.2009
Přečteno 242x
Tipy 9
Poslední tipující: Churry, enigman, Psavec, J.U. Ray, Kapka, Giginka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

má to myšlenku..je to pěkňounké..obdivuji tě za to, jak jsi to zvládla v Nj..ST!

09.01.2009 21:25:00 | Giginka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí