Ulice

Ulice

Anotace: ...tohle téma nemůžu dostat z hlavy.. =( popsáný můj pocit lidí a hlavně dětí,co jsou na ulici..

Okno do temné ulice
zde si přejeme nejvíce
dny bez nocí
a noci bez dnů
smíme pomoci
najít střípky snů

Slunce sem nikdy nezářilo
tolika duším ublížilo
každá nová hodina je bojem
v němž se ztrácí pojem
pojem žít
a dál být

Tajně narozené
hned nepoznané
nikdo je nezavolá jménem
proto jdou špatným směrem

Naše běžné radosti
jsou jejich starosti

Kam hlavu složit
na jaké z míst
každý si to může prožít
nejen o tom číst

Procházíš touto ulicí
ztracená v sobě-sama
jim nepomůže máma
naše oči zavírající

Společnost tvořící těžkost města
jak vysoko vedla cesta
padají na ně stíny domů
schouleni zimou usínají
nad hlavou stovky hromů
pro nezájem umírají
Autor Giginka, 09.01.2009
Přečteno 282x
Tipy 6
Poslední tipující: al-pacino, Holis, NikitaNikaT., J.U. Ray
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Smutné.

09.01.2009 21:48:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí