Zdánlivá

Zdánlivá

Anotace: Já.

Lhostejná dívka,
s lidmi si zahrává.
Neví kam míří,
kudy se vydat má.

Barvitá budoucnost,
vrací se k minulosti.
Tak ráda vzpomíná,
je to až k zlosti.

A je to k pláči,
že v sobě se nevyzná.
Učiní rozhodnutí.
a pak ho proklíná.

Je snad jejím údělem stále se vracet,
měnit a nikdy nenajít klid?
jak nakonec skončí
komu daruje pohled svých nádherných očí?
Autor Dedillope, 09.01.2009
Přečteno 311x
Tipy 4
Poslední tipující: Quigleika, Kars
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A dyť je to pěkný :-)))ST

24.02.2009 14:01:00 | Kars

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí