Čas vypršel...

Čas vypršel...

Anotace: ...příčiny bývají různé, ale konec stejný....

.....tik-ťak, tik-ťak, tik-ťak.....

Na tebe mluvím ty kluku,
neváhej, podej mi ruku!
Neměl jsi jezdit tak sběsile
- v krvi skoro dvě promile.
Škoda, teď, když to víš,
více již nikomu nepovíš.
Z chyb se nelze vždy poučit,
podej mi ruku, musíme jít!

.....tik-ťak, tik-ťak, tik-ťak.....

Nečekej, mám hodně práce,
u sousedů na oprátce
houpe se zoufalý muž.
Posloucháš? Půjdeme už?
Promiň, že jsem tak smělá,
tu dívku, co s tebou jela,
přiveď, dnes půjde s námi,
je pozdě trápit se výčitkami.
Je mi to líto můj milý,
i jí už došly síly.

.....tik-ťak, tik-ťak, tik-ťak.....

Dneska program mám plný,
tělo postarší ženy
bezvládně leží na podlaze,
mrtvici platí se draze.
Tak přestaň tu tak stát,
hra skončila - šach-mat.

.....tik-ťak, tik-ťak, tik-ťak.....

Nesmlouvej, nedělám ústupky,
řeším fatální přestupky.
Život má jistý řád
nelze ho hochu oblehat.
Dnes neodejdu sama,
jsem SMRT - tvá neznámá-známá.

Tik-ťak....utichá hlas...
Tik-ťak....vypršel čas...
Autor Flamy, 09.01.2009
Přečteno 377x
Tipy 12
Poslední tipující: Fiserka, J.U. Ray, Holis, Mannon, Mbonita, Churry, enigman, Špáďa
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zajímavá.moc se mi líbila nemám co bych vytkla...Pěkně píšeš.

23.02.2009 13:17:00 | bettuš

Zajímavé :)

23.01.2009 22:18:00 | Fiserka

Já myslím, že skvělá.

19.01.2009 21:45:00 | J.U. Ray

Po obsahové stránce nápadité, dobře zpracované s vtipnou pointou na závěr; s technikou zpracování je to ale o krapet slabší.

10.01.2009 01:06:00 | Špáďa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí