Proč?

Proč?

Anotace: Je tisíce proč.

Proč srdce je zlomené
a pocity proměnlivé jako počasí?
Proč oči nedokáží zadržet slzy
a násilí vždy vyvolává násilí?
Proč srdce bolestí sténá
a násilník vnímá panenské tělo
jak tělo levné souložnice?
A proč padá a stále nevstává?
Proč srdce prosí o slitování?!
Proč šeptáš?
Pamatuj si, že tě miluji…
Autor klara07, 09.01.2009
Přečteno 291x
Tipy 3
Poslední tipující: kikis, Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Možná protože...

14.01.2009 19:37:00 | Bůchví...

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí