plevel

plevel

Anotace: ...lidé měnící se v plevel...

Člověk ve své malosti
zahrabal se do země a vzklíčil...
Člověk ve své blbosti
zemi svou si zničil.
...
Stonek je bujný dost,
neroste však pro radost.
Plevelý se plevely,
člověk leží v postely.
Měl by vylézt z pelechu
než mu plevy zaplevelý celou jeho paseku...
...
Plevelý se plevely,
člověk leží v postely...
V domění,že rozkvete hnojí jako o závod.
S hnojem to však strašně přehna...
ted´se bojí o život
Autor prync, 10.01.2009
Přečteno 338x
Tipy 10
Poslední tipující: Dračičák, Sýkorka07, Holis, Lilly Lightová, bejbyyyy, kikis
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jak vidno plevel
lehce změnil level,
podobá se člověku
škodí spolu bok po boku.

21.12.2010 14:52:00 | Dračičák

ST, hrozně se mi líbil ten plevel x člověk, dobrý nápad ... Povedené!

29.01.2009 21:30:00 | Lilly Lightová

Plevely jsou strašné potvory, někdy jako lidi. Dobrá myšlenka!

10.01.2009 12:33:00 | kikis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí