Skrytá láska

Skrytá láska

Anotace: ...

*

Lásko moje platonická,
snad nebudeš pouhá nicka
– to jsou jenom prázdné nuly,

aspoň kousek, aspoň půli
dej mi vzácné naděje,
zdraví, štěstí prospěje,
je poslední, co umírá.

Ty svou lásku popíráš,
ale já ji čtu z tvých očí,
pak se rychle pootočíš,
do kouta se zadíváš.

Obava už ze mě spadla,
na mě jako do zrcadla
upřímně se podívej,
lásku svoji neskrývej.

Přede mnou ji neschováš,
jiskry štěstí v očích máš,
vždycky duši zahřejí,
rozpustí sníh v závěji.

Tvůj libý hlas teplem dýchá,
tlukot srdce neutichá,
slyším ho vždy, když jdu spát,
vím že tajně máš mě rád.

Tak už vyjdi za mnou z kouta,
láska věrná nás dva poutá,
dlouhý čas v nás sílí, roste,
nechť mé srdce se tvým sroste.

*

*
Autor Jaromila, 10.01.2009
Přečteno 436x
Tipy 16
Poslední tipující: Bíša, NikitaNikaT., Veselý Drak, Zasr. romantik, jedam, Markéta Hl., bejbyyyy, Květka Š., labuť, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Básenka je pěkná, líbí se mi, ... jen malučko na mne působí dojmem, že se zaměňuje platonická láska se skutečnou... tedy je zmíněna, ale psáno je jako o reálné... mám malučko zmatek, jak to je... ovšem, proč nemohla by se stát reálnou? Né každý to totiž tak chce...

13.01.2009 06:52:00 | NikitaNikaT.

Hm, líbí se mi moc tip

11.01.2009 21:19:00 | Veselý Drak

Něžné a takové pěkně něžné...

10.01.2009 11:26:00 | Květka Š.

Něžné vyznání :o)

10.01.2009 11:10:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí