Pohádka

Pohádka

Anotace: Společná práce s nadějnou autorkou Gejblik. Tak že Gejblik a Hantec.

To byla jednou lednová noc,
kdy na liter.cz, zrodila se moc.

Ze začátku,
Šípkovou Růženkou byla.
Svoji šanci teď dostala.

Teď, už je to jenom na ní,
jaký rýmy si zvolí.
Já ti mohu jenom,
jednu radu dát.
Vždy a všude zůstaň svá.

Ta vypořádala se s tím,
z té chvíle stal se jen dým.
Již píše zase krásný rým
A já už asi uletím.

V ledové noci
bez pomoci
dívka v temnu psala
z myšlenek se vypsala.

Co měla v sobě
na papír přenesla
strach měla, nevěděla
chtěla to říct tobě…

Ve dvou tělech najednou
si jen tak odpočinout.

Spát, jen sladce spát
a už se ničeho nebát
psala a přitom snila
na všechno zapomněla

Až náhle se probudila
A zjistila ze žila.
Po krásném snu,
zbyla realita.

Přesto byla Růženka,
políbená. V kytičku nám rozkvetla.
Jak na každém konci bývá,
žila šťastně a na dlouhá léta.
Autor Hantec, 10.01.2009
Přečteno 291x
Tipy 3
Poslední tipující: Lilly Lightová, Dev_LATea_princess
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí