Zajac Pajac

Zajac Pajac

Anotace: ...

Bol raz jeden malý zajac
Velké ucho mal,
Volali ho zajac Pajac
Každý sa ho bál.

Nosíl čierne bombardáky
V kapsách dieru mal,
Vraveli mu aký-taký
Pred obchodom stál.

A vraví:

Dajte mi pár drobných prosíl
Na nervy on hral,
Ludí strašil,prstom hrozil
...aby som to vzal..

Chcel on kupit mrkvu malu
Hlad ho velký vzal,
Prepadol on babku staru
Policajt za ním stál.

Počkaj zajac len ta chytím
Za mrežami budeš stát,
Vezenskou stravou ja ta nasítim
Budeš sa ma viacej bát.

Zajac ticho v smutku kráča
S policajtom do basy,
V dialke sa mu mrkva stráca,
Chutila si,dobrá si.

Bol raz jeden malý zajac
Každý sa mu smial,
Volali ho zajac Pajac
Za mrežami znova stál..
Autor bejbyyyy, 10.01.2009
Přečteno 361x
Tipy 11
Poslední tipující: labutí.holka, Holis, prync, Bíša, Thesssinka, WAYWARD, Mbonita, Kapka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

uplně souhlasim s TheSsSinka, ta slovenština je super...,básen´je super...

10.01.2009 16:10:00 | prync

:D ta slovenština se mi v tý basničce hrozně libi

10.01.2009 14:50:00 | Thesssinka

:-)roztomilé.

10.01.2009 14:28:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí